SNEL INFORMATIE
Sluit snel informatie

Nieuwsberichtdetail

Nieuwe website VAPH />
  </div>
   <div class=

Nieuwe website VAPH

14 jun 2017 door absoluut vzw

Neem zeker een kijkje op www.vaph.be. Zij hebben een nieuwe, vereenvoudigde website. Hij oogt niet enkel heel erg mooi, maar is ook super praktisch. Zo vind je via de knop ‘Ondersteuning op maat’ vlot alle dienstverlening waarvoor je bij het VAPH terecht kan, telkens met de nodige informatie of de dienstverlening voor minderjarigen en/of meerderjarigen bestemd is. Per dienstverlening vind je wie ervoor in aanmerking komt, hoe je het kan aanvragen, hoe je aanvraag beoordeeld en beslist wordt… Je kan alle info, brochures, filmpjes en aanvraagprocedures snel terugvinden.

http://absoluutvzw.be/uploads/cgblog/id82/Website_VAPH_detail.jpg