Gezellige en leerrijke terugkomdag voor budgethouders in Antwerpen.

Vandaag mochten we in Antwerpen een vijftiental mensen verwelkomen voor de terugkomdag, als afsluiting van hun opstarttraject bij absoluut vzw. Met koffie en koekjes op tafel werd het een gezellige en leerrijke namiddag. De deelnemers wisselden gedurende twee uur ervaringen uit over hun budgetbeheer: wat loopt er goed en waar zijn er nog uitdagingen?

Er kwamen tal van vragen aan bod, zoals hoe je een persoonlijke assistent vindt, hoe de rollen van budgethouder en assistent kan combineren, bewindvoering, en het vervoer voor personen met een handicap. De open uitwisseling van tips en advies zorgde voor waardevolle inzichten.

Na afloop klonk het bij meerdere deelnemers: “Dit was echt een meerwaarde. Bedankt om dit te organiseren.” Sommigen vroegen zelfs enthousiast wanneer de volgende terugkomdag plaatsvindt. Ook voor opstartcoaches Carolien en Xenia was het mooi om te zien hoe de budgethouders die zij begeleidden, inmiddels hun weg met het budget hebben gevonden.

Ben jij in 2023 of begin 2024 gestart met een Persoonlijke-Assistentiebudget (PAB) of een Persoonsvolgend Budget (PVB) en wil je ook aanwezig zijn op een van onze terugkomdagen? Je bent van harte welkom op de volgende sessie in Leuven op 27 september. Schrijf je in via 03 259 08 85 of info@absoluutvzw.be.

deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Recente berichten

Dankjewel voor je bericht!
We beantwoorden je vraag ze snel mogelijk.

sluit dit bericht en ga terug naar de website

Ga naar de inhoud